• facebook
  • google
  • youtube
Informacija o početku nastave u školskoj 2020/2021. godini

Informacija o početku nastave u školskoj 2020/2021. godini

Dragi učenici, poštovani roditelji učenika ovim putem Vas želimo obavijestiti da nova školska godina počinje u utorak 01.09.2020.godine.

Prijem prvačića je 01.09.2020.godine u 11h za odjeljenje I-1, a u 12h za odjeljenje I-2 u dvorištu škole ( u slučaju kiše prijem prvačića će biti organizovan u fiskulturnoj sali škole). Molimo vas da u pratnji učenika bude samo jedan roditelj.

Molimo učenike, roditelje i staratelje učenika da poštuju propisna uputstva Kriznog štaba Federacije BiH i daju svoj doprinos početku nastave.

U utorak 01.09.2020.godine učenici svih ostalih odjeljenja će putem platforme Office365 i svojih grupa u aplikaciji Teams održati online uvodni čas sa razrednicama gdje će dobiti raspored i uputstva za rad, te ostale preporuke.

Za učenike predmetne nastave od V do IX razreda 02.09.2020.godine počinje online nastava po rasporedu s tim da časovi traju po 30 minuta, mali odmori po 5 minuta a poslije trećeg časa ide veliki odmor u trajanju od 20 minuta.

Sve nove informacije, preporuke i izmjene u organizaciji rada ćemo javno objavljivati na web stranici škole, te na profilu i stranici na društvenoj mreži Facebook. Sve informacije možete dobiti na kontakt telefone i e-mail adresi škole. Napominjemo da će Ministarstvo za obrazovanje, nauku i mlade nakon dvije sedmice napraviti analizu rada i donijeti nove naredbe i preporuke o radu.

Sretan nam početak nove školske godine!

Direktor škole:  Šemso Pačariz